Javnost ga je upoznala kao fatalnog frajera u Severininom spotu 'Da si moj'.


Adnan Teletović bosanski maneken i najpoznatiji Bosanac na svijetu ima 48 godina i rodom je iz Brčkog. Odrastao je i školovao se u Rijeci, a 1990. otišao je u Pariz kako bi nastavio s karijerom manekena. Snalažljivi Adnan brzo je stekao prijateljstva koja su mu pomogla u daljnoj karijeri, prenosi 'Slobodnabosna.ba'.

Raskalašena pučanka osvojila princa

Vezani članci Severina - 2 Severina počastila fanove vrućim prizorom ispod tuša, pozirala samo u oskudnim gaćicama: "Savršeno" Severina Pogledajte u kakvom se kostimu Severina pojavila na svojem nastupu, ovo sigurno nitko nije očekivao!

Za uspijeh njegove manekenske karijere zaslužan je i kralj mode Karl Lagerfeld. Adnan je nakon šest godina napustio Pariz i otišao u Los Angeles gdje je upisao glumu na akademiji za film i kazalište. Uvijek je bio u centru pažnje zbog svojih veza sa slavnim ljepoticama. Njegova veza sa Naomi Campbell pukla je zbog toga što je balkanski ljepotan smatrao kako je ona ipak preluda za njegov ukus. Kratko je bio i u vezi sa Severinom baš u vrijeme kada se pojavio u njenom spotu za pjesmu 'Da si moj'.

Nakon niza poslovnih promašaja vratio se u Zagreb, a potom još jednom okušao sreću u Parizu. Tamo je upoznao svoju sadašnju suprugu princezu Lallom Hasnom, najmlađom kćeri pokojnog kralja Hasana II. Oženio se Lallom i sada živi na kraljevskom dvoru kralja Mohameda VI. Uistinu priča po kojoj bi se mogao snimiti odličan film.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook