Adele je još jedanput pokazala zašto je velika pjevačka diva.


Slavna britanska glazbenica Adele oduševila je sve svoje obožavatelje na festivalu u Glastonburyju. Pjevačica je pokazala koliko brižljivosti, topline i zahvalnosti ima u svom srcu.

Vezani članci Adele Adele zatekla vijest koja ju je jako uznemirila: Iza svega se krije jako tužna priča, situacija je bila loša do samog kraja Adele Bila je bucka i bez omiljenog poroka nije se pojavljivala, a danas se hvali kako je izgubila gotovo 50 kilograma i živi skroz drugačije

Nakon što je Adele završila s jednim blokom pjesama na nastupu na pozornicu se popeo menadžer produkcije Richard kako bi Adel priopćio važnu vijest i zamolio za pomoć. 'Možemo li napraviti put?' upitao je pjevačicu. 'U publici je netko tko je vrlo bolestan i moramo ga izvući van'.

Adele se obratila publici i zamolila publiku na koncetu da slijede upute. 'Nadam se da su ok. Vjerojatno su previše divljali uz neku od mojih pjesama ili nešto slično', rekla je Adele. Tek kada je bolesna osoba izvedena van iz dvorane, Adele je nastavila s koncertom.

Svoj nastup pred tisućama obožavatelja Adele je započela svojim velikim hitom ‘Hello’ te pozvala obožavatelje da joj se priključi u pjesmi. Svi su zajedno u glas pjevali. Publika je jednako oduševljeno pjevala uz pjesme "Make You Feel My Love" i "Hometown Glory".

Zatim je zatražila da se svjetla s pozornice preusmjere na publiku kako bi i bolje vidjela. Publika je vrištala, a pjevačica im je optvorila dušu. Rekla je kako je oduvijek sanjala da se pojavi na ovom festivalu, ali se bojala. 'Ovo je najljepši trenutak u mom životu', dodala je pjevačica.

Adele je zatim ispunila jednoj djevojčici najveću želju. Pozvala je 10- godišnju Tayler na pozornicu i fotografirala se s njom.