Pojavile se prve fotke

Adele je opet sretno zaljubljena, očarao ju je markantni muškarac dobro poznat u krugovima slavnih?

Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Getty Images) +0 Adele (Foto: Instagram) Galerija

Strani mediji prenose vijest kako je Adele u ljubavnoj vezi sa sportskim agentom Richem Paulom, a zajedno su se pojavili i prvi put u javnosti.

Britanska pjevačice Adele ponovno je sretno zaljubljena, i to u sedam godina starijeg sportskog agenta Richa Paula, poznatog i kao agenta košarkaša LeBrona Jamesa, prenosi magazin People.

Pogledaj i ovo Adele i Rich Paul mnogi su se pitali... Adele konačno progovorila o dečku kojeg je skrivala, a odgovorila je i na glasine kojima ne mogu pobjeći već neko vrijeme

Navodno su u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, pojavili su se zajedno i na NBA utakmici Bucksa i Sunsa. Nakon što su zajedno viđeni na tribinama, radijski voditelj ESPN-a Brian Windhorst izvijestio je svoje slušatelje kako je Paul doveo novu djevojku i posjeo ju pokraj LeBrona.

"Rich Paul je na utakmici s Adele i LeBron gleda utakmicu s Adele. Ovo je prvi put da su zajedno izašli u javnost", rekao je Windhorst, no par se zasad o tome nije službeno oglasio.

Fotografije s utakmice pogledajte ovdje.

"Definitivno su zajedno", izjavio je i njima blizak izvor za Page Six.

33-godišnju Adele prije nekoliko mjeseci povezivali su s britanskim reperom Skeptom i to je bilo prvi put da se spominje njezin ljubavni život nakon razvoda od Simona Koneckog 2019. godine, s kojim ima 8-godišnjeg sina Angela.

Za Paula se šuškalo da je bio u ozbiljnoj vezi s bivšom suprugom glumca Tobeyja Maguirea Jennifer Meyer.

U jednom od intervjua koji je prije nekoliko mjeseci dao za The New Yorker Paul je otkrio kako se druži s jednom velikom pop-zvijezdom, ali je tvrdio da je slobodan.

"Nismo u vezi, slobodan sam. Napišite to", izjavio je tada jedan od najuspješnijih sportskih agenta, koji osim LeBrona Jamesa zastupa i Bena Simmonsa te Trae Young.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene