Aca Lukas je otkrio kako je živio i trošio novac prije pojave koronavirusa, ali i kako mu je sada kad se pokušava poistovjetiti s ostatkom svijeta.

Galerija Aca Lukas - 7 Aca Lukas - 4 Aca Lukas - 3 +4 Aca Lukas - 2

Epidemija koronavirusa ostavlja posljedice na sve grane gospodarstvo, pa tako i na glazbenu industriju i svijet showbussinesa. Ne zna se kada će se koncerti moći održavati i kada će publika moći uživati u nastupima svojih omiljenih zvijezda.

Vezani članci Radovan Fuchs VIDEO Ministar Fuchs otkrio hoće li zatvoriti škole zbog velikog rasta broja zaraženih: "Čak je i Izrael promijenio doktrinu" Testiranje na COVID - 1 Slovenija srušila crni rekord od početka pandemije: Danas više od 12.000 novozaraženih, a tisuće testova nisu ni obrađene

O toj se situaciji odlučio oglasiti i jedan od najzaposlenijih izvođača ovih prostora Aca Lukas, koji je za Express tabloid prokomentirao novonastalu situaciju i gubitke koje trpi.

"Tek sam sada vidio koliko je veliko 100 eura jer mi traje pet dana, a navikao sam da bez 2000 eura ne izlazim u provod. Sva mjesta na kojima meni odlaze pare su zatvorena i sada živim onako kako živi 80 posto normalnog svijeta, i to cijelog života, jer ne idu ni u kafiće, ni u kasina, a i ne putuju. Također, ne idu ni u skupe trgovine, u kojima ja kupujem garderobu i obuću, i svi se samo hrane. Tako i ja sada živim, da se razumijemo, bez priljeva novca, te trošim ono što imam na hranu i piće. Ruku na srce, na piće mi odlazi više nego normalnom svijetu jer mi dolaze prijatelji, a volimo da popijemo", izjavio je Aca.

Pozvao je i ostale kolege da pokušaju biti razumni i da suosjećaju s drugim ljudima.

"Estrada puno kuka sada, a to ne bi trebalo jer svi imaju pare u šteku nekom, siguran sam. Trebalo bi više pomagati ljudima koji stvarno nemaju", zaključio je.

Od manekenke do unakažene starlete: Ovako je izgledala prije operacija koje su je otjerale u bankrot - danas neka druga priča Katie Price - 9 Katie Price - 8 Katie Price - 7 +12 Katie Price - 6

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju