Ona je vatrenija

Mogao je imati svaku koju je htio, a zavela ga je 23 godine starija redateljica kad je imao samo 19

Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) +0 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Galerija

Glumac Aaron Taylor-Johnson ima 29 godina, a 2012. godine vjenčao se 52-godišnjom redateljicom Sam.

Glumac Aaron Taylor-Johnson progovorio je o braku s 23 godine starijom redateljicom Sam Taylor-Johnson.

Pogledaj i ovo Sam Taylor-Johnson, Aaron Taylor Johnson zovu ih šokantnim parom Novi James Bond suprugu je upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine: Mogao je imati svaku koju je htio, ali odabrao je baš nju!

Britanski glumac danas ima 29 godina, a 2012. godine vjenčao se 52-godišnjom redateljicom Sam koja je u središtu pozornosti došla kada je režirala prvi nastavak erotske trilogije "Pedeset nijansi sive" koji je bio potpuni fijasko, kao i preostala dva nastavka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson) on

Tada se počelo pisati o njihovoj ljubavi i braku koji i dan danas intigrira javnost zbog velike razlike u godinama. I dok su mlađe žene sa starijim muškarcima sasvim normalna pojava u Hollywoodu, čini se kako je obrnuta situacija još uvijek tabu.

"Ne uključujem se u razgovore o razlici u godinama. Kada bih prije čitao članke, uzrujao bih se. Što to uopće znači razlika u godinama? Ja je nisam primijetio kad smo se zaljubljivali jedno u drugo niti ju sad primjećujem. Ljudi koji me znaju, zovu me Benjamin Button - misle da sam ja stara, a ona mlada duša", otkrio je Aaron u jednom intervjuu iz 2015. godine.

S redateljicom se počeo viđati kada je imao svega 19 godina, a ona 42. "Znao sam odmah da želim biti s njom i imati djecu i to je bilo to. Dobro se sjećam tog dana, kao i onog kad sam ju zaprosio." Par danas ima dvoje djece te je u sretnom braku od 2012. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson) on

Godinu dana prije nego je upoznala markantnog glumca, redateljica se rastala od prvog supruga, galerista Jaya Joplinga za kojeg se vjenčala 1997. godine te par ima dvije kćeri.

I u braku s Aaronom Sam je rodila dvije djevojčice.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene