Iako je publika s nevjerojatnim nestrpljenjem čekala film '50 nijansi sive' mnogo je onih koji su filmom ostali duboko razočarani.


36. put za redom dodjeljena je filmska nagarada 'Zlatna malina'. S obzirom na to da se nagrada dodjeljuje onim najgorima, nitko nije pretjerano sretan kada se nađe među nominiranima. Ove godine jedan je film pobrao sve maline i slobodno se može reći kako se radi o filmu potpune katastrofe.

Vezani članci PR Brzi i žestoki 9 PR Profil

Jasno, radi se o '50 nijansi sive' koji je osvojio maline u ovim kategorijama, najgori film, najgori scenarij, najgori glumac, najgora glumica i najgori par! Sigurno su i Jamie i Dakota bili presretni nakon svih silnih osvojenih malina. Imaju ih toliko da mogu zakupiti štand na Dolcu.

Uz sive nijanse malinu za najgori film dobila je i 'Fantastična četvorka', kao i za najgori remake i najgoreg redatelja.

Podsjetimo se kako je to izgledalo kada je Sandra Bullock osvojila malinu 2011. Kakva carica!

U noći Oscara budite uz Dnevnik.hr. Showbuzz redakcija pratit će crveni tepih, ali i samu dodjelu. Donosimo vam najzanimljivije trenutke s najveće filmske i modne manifestacije.