Ne idu na inauguraciju

2CELLOS odbili Trumpa - Evo što kaže PR stručnjakinja na njihovu odluku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2CELLOS odbili su poziv Donalda Trumpa da nastupaju na njegovoj inauguraciji. Stručnjakinja za odnose s javnošću smatra da su napravili - pogrešan potez.

Stjepan Hauser i Luka Šulić odbili su poziv Donalda Trumpa da nastupaju na njegovoj inauguraciji.

Pogledaj i ovo Donald Trump - 3 otkriven razlog Obiteljska fotografija Trumpovih izgleda kao iz bajke, ali na njoj nedostaje jedna važna osoba, je li moguće da je namjerno to izbjegla?

"Tijekom siječnja 2CELLOS imaju dogovorene i potvrđene termine za snimanje nekoliko spotova paralaleno, te zbog toga nisu u mogućnosti prekidati s danima koje bi potrošili na putovanja do Amerike i natrag", kažu nam iz njihovog menadžmenta.

Stručnjakinja za odnose s javnošću, Ankica Mamić, komentirala je za DNEVNIK.hr odluku dua 2CELLOS da ne nastupaju na inauguraciji Donalda Trumpa. "Mislim da je to loše iz PR aspekta. Naime, radi se o najmoćnijoj zemlji na svijetu. Donald Trump 20. siječnja postaje najmoćniji čovjek na svijetu, što god mi mislili o njemu", smatra Mamić.

OVDJE pročitajte što je vidovnjakinja rekla o Stjepanu i Jeleni.

"Bila bi to pozitivna promocija i za njih i za Hrvatsku. Komunikacijski je to nepametan potez. Sigurno s njihovog gledišta i samo odbijanje Trumpa postaje događaj. Sve je PR", dodala je.

"Dobro je za Hrvatsku što su pozvani i sigurno bi napravili veliku promociju zemlje, za razliku o ovih skijališnih egzibicija koje se događaju u centru grada", zaključila je Ankica Mamić.

Što mislite jesu li 2Cellos dobro postupili?

  • Da, njihova je odluka dobra
  • Ne, to im nije dobar potez

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene