2CELLOS odbili su poziv Donalda Trumpa da nastupaju na njegovoj inauguraciji. Stručnjakinja za odnose s javnošću smatra da su napravili - pogrešan potez.


Stjepan Hauser i Luka Šulić odbili su poziv Donalda Trumpa da nastupaju na njegovoj inauguraciji.

Vezani članci Kennedyjevi (Foto: Dnevnik.hr) Odgađaju skidanje tajnosti s arhiva o ubojstvu JFK-a: "Agencije su predložile...ja vas uvjeravam da će se to ostvariti" Slika nije dostupna PRVI DOZNAJEMO - 2CELLOS odbili Trumpov poziv za nastup na inauguraciji!

"Tijekom siječnja 2CELLOS imaju dogovorene i potvrđene termine za snimanje nekoliko spotova paralaleno, te zbog toga nisu u mogućnosti prekidati s danima koje bi potrošili na putovanja do Amerike i natrag", kažu nam iz njihovog menadžmenta.

Stručnjakinja za odnose s javnošću, Ankica Mamić, komentirala je za DNEVNIK.hr odluku dua 2CELLOS da ne nastupaju na inauguraciji Donalda Trumpa. "Mislim da je to loše iz PR aspekta. Naime, radi se o najmoćnijoj zemlji na svijetu. Donald Trump 20. siječnja postaje najmoćniji čovjek na svijetu, što god mi mislili o njemu", smatra Mamić.

OVDJE pročitajte što je vidovnjakinja rekla o Stjepanu i Jeleni.

"Bila bi to pozitivna promocija i za njih i za Hrvatsku. Komunikacijski je to nepametan potez. Sigurno s njihovog gledišta i samo odbijanje Trumpa postaje događaj. Sve je PR", dodala je.

"Dobro je za Hrvatsku što su pozvani i sigurno bi napravili veliku promociju zemlje, za razliku o ovih skijališnih egzibicija koje se događaju u centru grada", zaključila je Ankica Mamić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju