2Cellos

2 Cellos opet nastupa s Eltonom Johnom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatiji hrvatski violončelistički dvojac 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser, večeras i sutra nastupit će s Eltonom Johnom u Madison Square Gardenu u New Yorku!

'Počašćeni smo da ovako mladi imamo tu čast nastupiti tamo i to dvije večeri za redom, a već za tjedan dana nastupit ćemo u još jednom hramu glazbe, pariškoj Olympiji, tri večeri za redom. Ovo je bila izrazito plodna godina za nas', istaknuo je poznati dvojac u izjavi za javnost.

Pogledaj i ovo showbuzz Javljaju se putem Skype chata UŽIVO! 2Cellos ekskluzivno iz Las Vegasa!

2Cellos počeli odbrojavati do velikog spektakla!

Njihov nastup u New Yorku dio je velike svjetske turneje Eltona Johna. 'Jaaako smo uzbuđeni zbog nastupa u Madison Square Gardenu sutra i prekosutra! Poželite nam sreću! Pozdrav iz New Yorka', napisali su Stjepan i Luka na svojoj Facebook stranici.

'Suvišno je uopće komentirati što za jednog glazbenika znači nastupiti u Madison Square Gardenu. To je meka za sve glazbenike, predstavlja vrhunac nečije karijere i san svakog glazbenika je da barem jednom u životu tamo nastupi', izjavili su.

Nakon New Yorka, slijede im nastupi u brojnim europskim metropolama, a iduće godine u ožujku nastupit će i u Japanu. Koliko su popularni govori podatak da su ulaznice za taj koncert rasprodane u samo sat vremena!

Dvojac je postao iznimno popularan nakon što su objavili obradu pjesme Michaela Jacksona na You Tubeu, a prošle su godine oduševili fanove koncertom u zagrebačkoj Areni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene