Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedanaest godina nakon završetka snimanja video otkriven javnosti.


Prošlo je nevjerojatno dugih 11 godina od završetka snimanja posljednje sezone serije 'Seks i grad'. Serija je to koja je osvojila žene diljem svijeta i pomogla im u brojnim ljubavnim situacijama.

Vezani članci David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Dobre vijesti za fanove ''Seksa i grada''! U novim epizodama ipak ćemo gledati trojac bez kojeg je seriju teško zamisliti, hoće li to popraviti najveće razočaranje? Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Vrućine joj smanjile apetit? Zvijezda serije ''Seks i grad'' pokazala vrlo mršavu figuru na plaži

Porno glumice zagrijale atmosferu - vruće scene već su snimljene!

Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda postali su sinonimi za snažne i neovisne žene, a u seriji naravno svaka od njih pronalazi svoj 'sretan završetak'. Nakon serije snimljena su dva filma u kojima se prati nastavak njihovih života, a sada je objavljen video koji je obradovao brojne obožavatelje.

Gotovo 12 minuta izbačenog materijala iz šeste sezone prikazuje Carrie i Stanford tračaju Facu, Samanthu mu prijeti da ako ne može dati Carrie sve što zaslužuje, bolje da se makne, Aidan u otkrivanju toga kada je izgubio nevinost, pijani Faca, koji pokušava ući u krevet s Aidanom i Carrie itd.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook