Novi je Superman u gradu. To je Henry Cavill u filmu 'Man of Steel' koji je pobrao sve simpatije obožavatelja ovog kultnog superjunaka.


Britanski ljepotan Henry Cavill zaista je savršen Superman. Dosad nije imao priliku steći svjetsku slavu glumeći u nekom blockbusteru, a gledateljima je bio najpoznatiji zbog uloge u serijalu 'The Tudors' u kojem je glumio od 2007. do 2010. godine.

Vezani članci Henry Cavill Miljenik žena uhvaćen u šetnji sa zanosnom plavušom, nije dugo trebalo da se sazna o kome je riječ Slika nije dostupna Kako se samo sad lupaju po glavi oni koji su mu se rugali!

No, izgleda kako je upravo on odličan izbor za priču o ovom kultnom superjunaku.

Superman u poboljšanom odijelu izgleda moćnije no ikad, a Henry se čini savršen za ovu ulogu zbog mnogih drugih razloga. Donosimo neke od njih.

>> Stara priča u novom ruhu - A kostim uži no ikad!

1. Prvi od njih je taj što je Christopher Nolan (redatelj Dark Night trilogije) izavio tako. A to je isti čovjek koji je izabrao Christiana Nalea za Batmana. Zato mu vjerujemo!

2. Zato što Henry može odjenuti bilo što i ne izgledati smiješno3. Ima odličnu frizuru (poput ostalih Supermana prije njega)4. S naočalama izgleda potpuno drugačije5. Izgleda odlično bez majice

6. Zaista izgleda odlično - kako sprijeda tako i odostraga7. Žene padaju na njega

8. A to je vjerojatno zbog njegovog neodoljivog osmijeha9. Jesmo li spomenuli da izgleda dobro bez majice?10. Izgleda jako i moćno - poput svih junaka koji se bore protiv zlikovaca!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook