Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Poznat identitet osobe koja je izgubila život u tragediji kod Karlovca? "Dovezao se 20-ak metara od zadnje kuće i tu je auto planuo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je osoba stradala i koji je točan uzrok požara na automobilu utvrdit će očevid. Lokalni mediji pišu da je riječ o 50-godišnjem muškarcu iz mjesta Ladvenjak.

Karlovačka policija noćas je u 4:27 sati primila dojavu da je na lokalnoj cesti na području Vukmanića izgorio osobni automobil marke Opel, karlovačkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila

Požar su ugasili vatrogasci, koji su potom u vozilu uočili tijelo. 

Kako doznaje Radio Mrežnica, u izgorjelom automobilu bio je 50-godišnji muškarac iz Ladvenjka, mjesta desetak kilometara udaljenog od Vukmanića.

Kako pišu lokalni mediji, izgorjelo vozilo nalazilo se na mjesnoj cesti, na laganoj nizbrdici na kraju sela. "Dovezao se 20-ak metara od zadnje kuće u selu i tu je planuo", piše Radio Mrežnica. Policija je vozilo prekrila najlonom.

Kako je muškarac stradao i koji je točan uzrok požara na automobilu utvrdit će se očevidom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene