Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠTO SE DOGODILO?

Noćna jurnjava policije za Golfom u zagrebačkoj Dubravi: "Čula sam udarac, ali zvučao je kao da je pukla guma. Policija je vikala da svi uđemo u kuće"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je sinoć po zagrebačkom naselju Dubrava jurila za tamnim Golfom. Nakon potjere uspjeli su ga zaustaviti.

Golf je bježao kroz nekoliko ulica u kvartu, među ostalim Osječkom i Štefanovečkom ulicom, gdje su se zaustavili, pa opet nastavili, javlja 24 sata. 

Pročitajte i ovo Tony Gerard Misteriozna likvidacija Sin ubijenog muškarca: "Poslao je jezivu fotografiju prije nestanka. Gdje je njegovo tijelo ako su ubojice uhićeni?" Ilustracija Iz 2022. Razriješen slučaj nestanka: Dvojac ubio vlasnika poslovnog prostora u Dubrovniku s jasnim ciljem

Policija je ispalila najmanje tri metka kako bi obavijestili kolege gdje se nalaze kako bi pokušali presjeći put bjeguncima.

Jedna patrola primijetila je ljude u crnom Golfu te ih je pokušala zaustaviti. Vozač se nije zaustavio već je počeo sumanuto voziti Branimirovom prema istoku. Zabio se u još jedan automobil, no, nasreću, nije bilo ozlijeđenih.

U potjeru se uključilo više policijskih vozila.

Ljudi iz auta su ipak uspjeli pobjeći, a potjera za njima se nastavila i tijekom cijele noći. 

''Čula sam udarac, ali zvučao je kao da je pukla guma pri velikoj brzini. Policija je vikala da svi uđemo u kuće. Čujem da nitko nije stradao'', rekla je susjeda za 24 sata. 

Zagrebačka policija intenzivno traži najmanje dva muškarca koji su bježali od patrole. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene