bilo jednom...

Činili su se kao savršen par, no u pozadini su se počele događati stvari koje su ih odvele u propast

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe upoznali su se 1998. godine, brzo su se vjenčali, a rastali su se 2006. godine. Donosimo detalje njihove veze.

Brojne zvijezde u Hollywood su krenule u ranoj mladosti, a svoje prve supružnike su upoznale malo nakon što su se glumački ostvarile. Jedan su od takvih primjera glumica Reese Witherspoon i glumac Ryan Phillippe, koji su nekad bili glavna tema tabloida diljem svijeta. Par je prekinuo prije dosta godina i trenutačno su u novim vezama, a donosimo detalje njihove zaboravljene veze.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon - 3 U izlasku s mamom Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

Witherspoon je svog prvog supruga upoznala na tulumu za svoj 21. rođendan 1998. godine. Nakon što su počeli hodati, rekla je u jednom intervjuu kako ne može biti sretnija s njim, a otkrila je i što mu je rekla kada ga je prvi put vidjela. "Ne znam što me spopalo u tom trenutku, možda sam bila previše popila. Rekla sam Ryanu da mislim kako mi je on rođendanski poklon. Njemu je to bilo laskavo, a sada kada se sjetim toga, umrem od srama", ispričala je glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thinking back a lot this summer. ☀️ Remembering when these two were little and all the fun summer trips! ❤️ #MarthasVineyard #FBF

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

U roku od godine dana od upoznavanja Reese i Ryan počeli su živjeti skupa na Beverly Hillsu, a dijelili su i posao. Taman su krenuli kao par, a već su se pojavili skupa i u filmu "Okrutne namjere". Njihova ljubav brzo se razvijala te je Reese ostala trudna prije nego što su stali pred oltar.

Par se vjenčao 5. lipnja 1999. godine u američkom Charlestonu, a Reese je tad bila šest mjeseci trudna. Kćer Avu glumica je rodila tri mjeseca nakon svadbe, a sina Deacona nekoliko godina kasnije. Cijelo se vrijeme činilo kao da su savršen par, no u pozadini su se počeli odvijati događaji koji su ih odveli u propast.

Nisu im pomogla ni savjetovanja

Početkom 2000-ih godina Reese i Ryan su se sve više udaljavali, a par je 2006. godine objavio da se rastaju. U zajedničkoj izjavi istaknuli su kako će se i dalje brinuti zajedno o svojoj obitelji, no oni kao par ne mogu dalje. Na terapije za parove počeli su odlaziti još 2002. godine, a Phillippe je jednom prilikom rekao da je najveća pogreška ne ići na terapije i pustiti da brak propadne zbog lijenosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me n mine 🖤

A post shared by philz (@ryanphillippe) on

Witherspoon i Phillippe rastali su se jer su mladi počeli hodati, rekli su kasnije. Smatraju kako im je u to vrijeme bilo previše pritisaka sa svih strana, a nisu se s tim znali nositi jer su tek započinjali svoje karijere. "Nekad moraš upoznati sam sebe da bi mogao biti dobar drugima", rekla je Reese u intervjuu prije nekoliko godina te je dodala kako se udala s 23 i dobila dvoje djece do 27. godine.

Bivši glumački par i danas je u dobrim odnosima zbog djece, a Ryan je presretan zbog svoje bivše i njezina drugog supruga Jima Totha, s kojim je glumica u braku od 2011. godine. On sam mijenjao je brojne djevojke tijekom godina, no još se nije skrasio.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu broji milijune, dobila je i brojne ljubavne ponude, ali ona želi samo jedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene