imao dosta problema

I danas slama ženska srca, iako je njegova karijera krenula nizbrdo dok je njegova bivša postala omiljena u glumačkom svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan Phillippe posljednjih je godina privukao pozornost tek u seriji "Shooter", a mnogi ga pamte po filmu "Opasne namjere" u kojoj je glumio s nekadašnjom suprugom Reese Witherspoon.

Ryan Phillippe (46) postao je poznat 1999. zbog romantične drame "Okrutne namjere" skupa sa svojom sada bivšom suprugom Reese Witherspoon (45), no nakon toga nije nizao uspješne projekte poput nje. 

Glumac je posljednjih godina privukao pozornost tek u seriji "Shooter" u kojoj je utjelovio Boba Leeja Swaggera, umirovljenog vojnog snajperista iznenada uvučenog u urotu s ubojstvom predsjednika. Akcijska drama je dobila odlične ocjene publike, a mnoge žene su primijetile kako je u Ryan pokazao odličnu fizičku formu u ulozi koju je odigrao. 

Phillippe ističe istrenirano tijelo i na svom Instagram profilu na kojem pozira bez majice te otkriva da slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi, ali i radeći svakodnevne poslove poput popravka krova. 

"Mogu li se zavući pod tebe?", "Nisam te preboljela od '99.", "O, bože. Gotova sam nakon ove fotke", "Ovako dobro ljudi ne izgledaju", "Moj se mozak pretvorio u kašu", samo su neki od komentara žena na njegove seksi fotografije. 

Ryan je zadnjih godina imao problema i to s bivšim djevojkama koje su iznijele neke optužbe na njegov račun. Glumac se 2017. nagodio za milijun dolara s glumicom Elsie Hewitt, koja ga je tužila za fizički napad u njegovu domu. Iste godine je njegova bivša zaručnica Paulina Slagter podnijela prijavu protiv njega da ju maltretira preko poruka u kojima joj piše da je ku*va i slično.

Inače, Ryan ima 10-godišnju kćer Kailani iz kratke veze s Alexis Snap, zvijezdom filma "Na putu do zvijezda", a s bivšom suprugom Reese je dobio sina Deacona (17) i kćer Avu (21). 

Phillippe je Witherspoon upoznao na zabavi za njezin 21. rođendan 1998. godine. Nakon što su počeli hodati, rekla je u jednom intervjuu kako ne može biti sretnija s njim, a otkrila je i što mu je rekla kada ga je prvi put vidjela.

U roku od godine dana od upoznavanja Reese i Ryan počeli su živjeti skupa na Beverly Hillsu, a dijelili su i posao. Taman su krenuli kao par, a već su se pojavili skupa i u filmu "Okrutne namjere". Njihova ljubav brzo se razvijala te je Reese ostala trudna prije nego što su stali pred oltar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan (@ryanphillippe)

Početkom 2000-ih godina Reese i Ryan su se sve više udaljavali, a par je 2006. objavio da se rastaju. U zajedničkoj izjavi istaknuli su kako će se i dalje brinuti zajedno o svojoj obitelji, no oni kao par ne mogu dalje. Na terapije za parove počeli su odlaziti još 2002. godine, a Phillippe je jednom prilikom rekao da je najveća pogreška ne ići na terapije i pustiti da brak propadne zbog lijenosti.

Bivši supružnici su kasnije objasnili da su se razveli jer su se vjenčali mladi i kako im je zbog početka njihove karijere bilo previše pritisaka sa svih strana. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) +11 Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Pričalo se da ju iskorištava zbog jedne stvari, ali on se od nje ne miče ni u teškim danima, a pristaje i na ono što je većini muškaraca mrsko

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene