Šuškanja sve glasnija

Srpski mediji pišu da se Severina seli na luksuzno imanje 10 godina mlađeg vinara, evo kako je on to komentirao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema pisanju medija u susjednoj nam Srbiji, Severina se seli na imanje vinara Tomislava Voštinića u okolicu Ivanić-Grada.

Nakon što su se srpski mediji prije nekoliko mjeseci raspisali da Severina ljubi deset godina mlađeg vinara Tomislava Voštinića iz Ivanić-Grada, sada prenose da se pjevačica seli na njegovo imanje.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, srpski Alo! piše da im je izvor blizak Severini potvrdio da ona sve više vremena provodi u Graberju Ivanićkom, gdje se nalazi Tomislavova luksuzna vinarija, te da su već spremni za ozbiljniji korak u vezi, a to je zajednički život, što joj je on sam predložio. Ona je taj prijedlog prihvatila, a svidio se i njezinim prijateljima koji su je u toj odluci odlučili podržati. Tvrde i kako je Tomislav brižan i pažljiv prema pjevačici te da joj selidba neće biti nikakav problem jer ionako najviše vremena provodi kod njega.

No Tomislav je tu vijest za 24 sata demantirao, baš kao i prije nekoliko mjeseci da su u ljubavnoj vezi nakon što su zajedno proveli ljeto krstareći Jadranom.

"Nije istina da se Severina seli kod mene", izjavio je kratko Tomislav.

O problemima u braku Severine i 15 godina mlađeg Igora Kojića za kojeg se udala 2015. godine šuška se već gotovo godinu dana, koliko se dugo navodno i nisu vidjeli otkako se ona iz Beograda vratila u Zagreb. Dodatne glasine potaknuo je i njihov posljednji potez na društvenim mrežama kada su obrisali posljednje objavljene zajedničke fotografije koje su objavili prošlog ljeta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene