Isklesana do bola!

Kakvo tijelo! Severina novom fotkom u badiću izazvala nevjericu na Instagramu: ''Bomba od žene, da mi je cvrčak biti!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je fotkom u badiću koju je objavila na Instagramu u trans bacila brojne obožavatelje, koji su je odmah spremno zasuli komplimentima.

Jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora, 49-godišnja Severina, ovih dana uživa u rodnoj Dalmaciji, a pratitelje na Instagramu redovito obavještava što radi. Tako je sada objavila i fotku na kojoj uživa u hladu uz more.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"I cvrči, cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...", napisala je Severina uz foku u zelenom badiću uz koji je imala samo ogrlicu oko vrata i sunčane naočale. Najveći fokus bio je na njenim savršeno utreniranim trbušnjacima kojima može posramiti i puno mlađe kolegice, a fanovi su je odmah zasuli komplimentima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Kraljica", "Divna", "E da mi je bit cvrčak na ovoj smrči", "Seks-bomba", samo su neki od komentara njezinih fanova, a u par minuta je prikupila skoro 10.000 lajkova.

Inače, Severina se ovaj tjedan na svojem Instagramu javila iz rodnog Splita odakle je objavila i jednu fotografiju sa svojim sinom kojom je sve raznježila.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene