sportašica blista

Sandra Perković rastopila obožavatelje romantičnom fotkom s dečkom, a jasno je i zašto su neki ljubomorni na njega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković je na Instagramu objavila fotografiju s odmora na kojoj se ljubi s dečkom Edisom Elkasevićem, a posvetila mu je i romantičnu poruku.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković u posljednje vrijeme sve češće na Instagramu objavljuje fotografije sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 5 ''zauvijek tvoja!'' Sandra Perković objavila prvu fotografiju sa svoje svadbe, imala je dvije haljine, a druga je bila baš kao stvorena za najluđu noć!

Nakon što je otkrila da joj on pravi društvo na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji, gdje odmara već neko vrijeme, tamo je zabilježila i jedan njihov romantični trenutak.

"Volim te do Sunca i natrag", napisala je u opisu fotke na kojoj se ljube na plaži uz zalazak sunca, a prizor je sve rastopio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Predivni ste zajedno", "Vaša ljubav neka traje vječno", "Sjajan ste par", dio je komentara koje su Sandra i Edis dobili ispod fotke uz brojne emotikone srca. Neki su komentirali i da su ljubomorni na Sandrina dečka, što ni ne čudi s obzirom na njezine zadnje objave na Instagramu.

Sportašica je zadnjih dana pretrpala društvenu mrežu svojim fotkama u badićima na kojima se pohvalila isklesanim tijelom i preplanulim tenom, a s odmora se nekoliko puta javila i iz teretane, pa je jasno i kako ostaje u besprijekornoj formi.

Inače, Sandra i Edis su u dugogodišnjoj vezi, a upoznali su se 2012. te je godinu dana kasnije on je postao njezin trener.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene