ne posustaje

Jedan hit koji znaju sve generacije i tragedija obilježili joj život: U 61. skače puna energije na neobičnom koncertu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gabriele Susanne Kerner, koja se proslavila hitom "99 Luftbaloons", zapjevala je u opuštenoj atmosferi na stadionu Steigerwald u Erfurtu.

Pjevačica Gabriele Susanne Kerner poznatija po umjetničkom imenu Nena ne posustaje s nastupima u 61. godini unatoč pandemiji koronavirusa. 

Njemačka glazbenica i komičarka održala je u utorak koncert na stadionu Steigerwald u Erfurtu. Cijela atmosfera je bila jako opuštena jer je  publika sjedila na dekicama po travnjaku i koncert je nalikovao pikniku. Nena, koja se proslavila jednim hitom "99 Luftbaloons", skakala je puna energije, a među obožavateljima je bilo i dosta djece. 

Pjevačica je jedna od rijetkih glazbenika koja nije otkazala koncerte nego ih je prilagodila situaciji zbog koronavirusa. Gabriele ima turneju tijekom ove i sljedeće godine, a sljedeći nastup joj je 9. kolovoza u austrijskom Gmundenu. 

Inače, Gabriele se proslavila 1983. kao istoimeni vodeći vokal benda Nena s pjesmom "99 Luftballons". Iste godine bend je ponovno napisao ovu pjesmu na engleskom jeziku kao "99 Red Balloons".

Bend se raspao 1985., a u tom razdoblju je pjevačica započela vezu sa švicarskim glumcem Benedictom Freitagom i dobili su sina Christophera Daniela. No uskoro ih je zadesila tragedija, kako su pisali njemački mediji, zbog liječničkih pogrešaka tijekom porođaja. Naime, njihov sin je preminuo sa samo 11 mjeseci od srčanog aresta. Par je dobio još blizance, Larissu Marie i Sakiasa Manuela (30).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gabriele Susanne Kerner 🎂 (March 24th 1960) #Rock #HoyenelRock #GabrieleSusanneKerner #Nena #nena99luftballons

A post shared by Hoy en el Rock (@hoyenelrock) on

Nekoliko godina kasnije Nena se razvela od Benedicta i započela vezu s bubnjarom i producentom Phillipom Palmom s kojim je dobila sinove Samuela Vincenta (25) i Simeona Joela (23).

Pjevačica živi s nevjenčanim suprugom u Hamburgu, a postala je i baka na Božić 2009. kada je njezina kći Larissa rodila kćerkicu Carlu. Samo dva dana kasnije njezin sin Sakias je postao otac dječaka Noaha. Dobila je unuke još i 2013. te 2018. 

Inače, Nenina djeca, blizanci Larissa i Sakias se od 2010. pojavljuju kao prateći vokali na njezinim albumima i nastupima. Usto, njen najmlađi sin Simeon na njezinim koncertima svira klavijature. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene