Rijedak izlazak

Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mila Horvat iznenadila je dolaskom na svečanu promociju knjige "Zeko - biografija Velimira Zajeca".

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat (40) ne pojavljuje se često u javnosti, no nije mogla propustiti svečanu promociju knjige "Zeko - biografija Velimira Zajeca" u zagrebačkom kazalištu Komedija.

Pogledaj i ovo Mila Horvat Opustila se na ljetovanju Naša bivša voditeljica skinula gornji dio badića i vrućim prizorima dovela društvene mreže do usijanja: "Budite mirni…"

Svojim dolaskom privukla je veliku pozornost, a zbog šarene cvjetne haljine nikako nije mogla proći neopaženo.

Dobro raspoložena i sa širokim osmijehom na licu, na svečanosti je pozirala u društvu bivšeg nogometaša i sportskog novinara Miroslava Rede.

Milu smo zadnji put imali priliku vidjeti u prosincu prošle godine na svečanoj dodjeli nagrada za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske, koju je vodila, a malo prije toga otkrila je da se uskoro seli u Veliku Britaniju, u kojoj će raditi kao sportska agentica.

"Pa, eto, napokon mogu reći da odlazim, svako malo, još nisam otišla u potpunosti, ali sam fokus definitivno prebacila na inozemstvo u svakom smislu i tamo sam većinu svog vremena", kazala je u intervjuu za Studio Jutarnjeg lista.

Ispričala je i da se na zaokret u karijeri odlučila jer nije željela ići ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere otprije devetnaest godina.

Inače, Mila je prije nekoliko godina uspjela pobijediti tumor jednjaka i rak vrata maternice, a svoju borbu tada je podijelila s javnosti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene