ponosni tata

Mateo Kovačić pohvalio se preslatkom fotkom sinčića Ivana, a njegovi suigrači su osvojili javnost komentarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mateo Kovačić je objavio fotografiju na kojoj se vide noge, trbuščić i ruke njegova sinčića Ivana, a neki smatraju da će ići njegovim stopama i biti nogometaš.

Mateo Kovačić podijelio je preslatku fotografiju svog sina Ivana i oduševio pratitelje. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Nogometaš nije ništa napisao uz crnobijelu sliku na kojoj se vide noge, trbuščić i ruke njegova sinčića kojeg je dobio sredinom listopada sa suprugom Izabel. Označio je i brend odjeće svoje drage. 

Objava je ubrzo prikupila više od 88.000 lajkova i mnoštvo komentara među kojima su bili i oni njegovih suigrača iz Chelseaja. Golman Kepa Arrizabalaga i vezni igrač Frello Filho Jorge Jorginho ostavili su samo emotikone, a Marcos Alonso je istaknuo da Ivan ima "prave noge" vjerojatno sugerirajući da će naslijediti Matea u nogometnoj karijeri. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8

Njihovi komentari su oduševili ostale Kovačićeve pratitelje koje je raznježila ovakva nogometaševa objava. "Budući igrač Chelseaja?", "Predivno", komentirali su pratitelji kojih ima 4.1 milijuna na Instagramu. 

Podsjetimo, Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene