ležernO IZDANJE

Kolinda Grabar-Kitarović u kožnjaku i leopard uzorku: Opušteno izdanje u kakvom ju rijetko viđamo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na koncertu klape Intrade zasjala je punim sjajem.

PredsjednicaKolinda Grabar-Kitarović poznata je po svojoj ljubavi prema pjevanju i glazbi, pa je tako jednu od svojih slobodnih večeri odlučila provesti na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 sve su zabilježile kamere Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Vjerna obožavateljica Kolinda tako je koncert pratila iz prvog reda, a izdanje u kojem se pojavila privuklo je pažnju svih prisutnih. Naime, uskočila je u kožnu jaknicu i lepršavu bluzicu leopard uzorka te traperice, pa bismo mogli zaključiti kako je ovo najopuštenije izdanje u kojem smo je dosad imali prilike vidjeti. 

Na licu predsjednice cijelo je vrijeme bio širok osmijeh, a tu i tamo bi oduševljeno zapljeskala na melodije najpoznatije klape u Hrvata. Sudeći po fotografijama, u ugodnom društvu ministra Marka Pavića i producenta Zvonimira Sunara, naša se predsjednica jako dobro provela. 

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da Kolindu Grabar-Kitarović vidimo na tribinama koncerata. U listopadu je takodošla na koncert Prljavog kazališta u sličnom opuštenom izdanju, no tamnijih nijansi. 

Inače je naša predsjednica velika obožavateljica klape Intrade, a to je pokazala i u SAD-u kada je zapjevala iz sveg glasa njihovu pjesmu "Croatio, iz duše te ljubim"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello (Foto: Instagram) Camila Cabello (Foto: Getty Images) +2 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 8 Celebrity Latino ljepotica nevina pogleda prošetala u haljinici koja samo što joj nije otkrila gaćice

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene