Uhvaćena u akciji

Tko je žena za kojom se glave okreću? Nedavno je objavila da se rastaje, ali utjehu je već našla u drugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elena Samodanova snimljena je kako ljubi Vlada Kvartina na plaži u Meksiku samo nekoliko dana nakon što je podnijela papire za razvod od Gleba Savchenka.

Poznata ruska plesačica i koreografkinja Elena Samodanova (36) snimljena je na odmoru u meksičkom Cabu sa svojim novim dečkom, plesačem Vladom Kvartinom (25), samo nekoliko dana nakon što je podnijela papire za razvod od Gleba Savchenka (37), koji je također profesionalni plesač.

Novopečeni par nije skrivao nježnosti i uhvaćeni su kako izmjenjuju strastvene poljupce na plaži. Elena je plijenila poglede i izazovnim kupaćim kostimom s prorezima na bokovima i dubokim dekolteom, a fotke je prenio Daily Mail.

Bivša mentorica američke verzije showa "Ples sa zvijezdama" mlađahnog plesača upoznala je u plesnom studiju Pro Dance LA koji je 2018. godine otvorila sa svojim uskoro bivšim suprugom Savchenkom.

Samodanova je ranije ovog tjedna za People potvrdila da je podnijela papire za razvod od Savchenka koji je još u studenom na svojem Instagramu objavio da se rastaju uz njihovu zajedničku fotku s djecom na plaži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gleb Savchenko (@glebsavchenkoofficial)

Elena je nedugo nakon sto su objavili rastavu Gleba optužila za preljub u braku, što je on porekao, a prošlog tjedna je na svojem Instagramu kazala da je bijesna na njega nakon što je snimljen sa svojom novom djevojkom, glumicom Cassie Scerbo.

Samodanova i Savchenko u braku su bili 14 godina i zajedno imaju dvije kćeri, trogodišnju Zlatu i devetogodišnju Oliviju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene