uskoro će pred oltar

Slavni snagator na plaži izmjenjivao nježnosti sa skoro 40 godina mlađom trenericom u koju se ludo zaljubio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolph Lundgren i Emma Krokdal nedavno su se zaručili, a dok mnogi tvrde kako njihova ljubav zbog razlike u godinama neće uspjeti, oni se ne obaziru ni na što.

Švedski snagator Dolph Lundgren (62) nedavno je zaprosio 38 godina mlađu djevojku Emmu Krokdal, a sretni par posljednjih dana uglavnom uživa na plažama Malibua gdje se sunčaju i kupaju. Fotografi su ih tako uhvatili u opuštenom izdanju, a 38 godina mlađa zaručnica Lundgrena je namazala zaštitnim losionom prije nego što se odlučio okupati u oceanu.

Pogledaj i ovo showbuzz zaručeni golupčići Našao je ljubav s 39 godina mlađom koja je vršnjakinja njegove kćeri, predviđali su im ekspresan kraj, no oni uživaju i kritike ignoriraju

Dok brojni zli jezici tvrde kako njihova ljubav zbog razlike u godinama neće potrajati, oni se ne obaziru na nikakve glasine. Glumac je nedavno zaprosio Emmu skupocjenim ružičastim dijamantom, a o svemu se pohvalio i na Instagramu. Mnogi su komentirali da glumčeva zaručnica nalikuje na njegovu kćer Idu (24), čija je vršnjakinja.

Lundgren je prije nekoliko dana nasmijao pratitelje šaljivom objavom. "Poveo sam svoju bebicu malo po Beverly Hillsu. Moja zaručnica je također išla", napisao je Šveđanin pozirajući s Emmom kraj svog Ferrarija.

Dolph se ženio dva puta, a s prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu (18).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene