Voli se skidati

Fatalni pobjednik Eurosonga objavio niz fotki na kojima je potpuno gol, obožavateljice ne mogu doći k sebi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David iz benda Måneskin sklon je objavljivanju svojih golišavih fotografija kojima izluđuje žene, a sada je pozirao kao od majke rođen.

Pjevač Damiano David (22), koji je zaludio žene diljem svijeta kad je s bendom Måneskin pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu, zapalio je Instagram svojom zadnjom objavom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Podijelio je niz svojih fotki na kojima pozira potpuno gol i u rukama drži košarkašku loptu koja prekriva njegove intimne dijelove.

"Lopta je život", napisao je u opisu objave kojom je obožavateljice bacio u trans.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

"Odjednom sam se zainteresirala za košarku", "Želim biti ta lopta", "Kako možeš biti tako seksi?", "Molim te baci loptu", nizali su se komentari u sličnom stilu, a fotke su u brzom roku skupile i preko milijun lajkova.

Inače, David, kojeg na Instagramu prati 4,9 milijuna ljudi, i njegov bend Måneskin početkom sljedeće godine stižu u naše susjedstvo.

Srpski mediji najavili su njihov koncert u Beogradu, koji je potvrdio i zamjenik beogradskog gradonačelnika Goran Vesić, a trebao bi se održati u veljači ili ožujku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Celebrity Rozgu odavno nismo vidjeli u kraćoj suknji, užarila je atmosferu ovim izdanjem i izvedbom: "Je li ovo koncert ili modna pista?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene