Smijeh do suza

Kakve veze ima Dalibor Petko sa striptizom i zašto su umalo stradale štikle Ide Prester, saznajte u novoj epizodi "Fakapa"!

Dalibor Petko gost je zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Televizijski voditelj i natjecatelj showa "Tvoje lice zvuči poznato", Dalibor Petko novi je gost zabavnog serijala "Fakap" u kojem će Idi Prester i Miji Kovačić otkriti neke svoje škakljive trenutke.

Pogledaj i ovo showbuzz Tk je najgore prošao? Koji domaći celebrity je doživio najsramotniji životni trenutak? Prisjetili smo se svih urnebesnih priča, konkurencija je stvarno velika!

Petko će se između ostalog prisjetiti jedne zgode sa striptizom, a svi zajedno će se nasmijati do suza i dobro zabaviti, a saznat ćete i zašto su umalo nastradale Idine štikle.

Ovime se nastavlja potraga za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Novu epizodu "Fakapa" ne propustite u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene