Drugi hrvatski Masterchef, Nikola Lesar, otputova je na Daleki istok kako bi se upoznao s okusima i mirisima tamošnje kuhinje, te svoje kulinarsko umijeće obogatio novim spoznajama s tog dijela svijeta.


'Pogodim najkišniju sezonu u Vijetnamu, super. Hoi An slovi još kao i biser Vijetnama, zbog netaknute arihitekture koja je ostala još od francuske kolonizacije, a još poznatija po piješčanim plažama koje se protežu na kilometre. Ostajem zarobljen 2 dana dana u hotelu zbog poplave koje su doslovce okružile našu ulicu i onemogućile nam kretanje po gradu', napisao je u prošloj kolumni Nikola Lesar.

Vezani članci Konobar Lavina komentara na oglas za posao u konobi: "Prijateljica specijalizantica zarađuje manje od moje pomoćne radnice" Mario Mandarić - 2 U školi su mu rekli da "nikad ništa od njega": Mladi Splićanin danas je na Forbesovoj listi najuspješnijih, a to nije i njegov najveći pothvat

>> Putopis jednog kuhara: Napokon pod tropskim suncem!

Njegove najnovije dogodovštine možete pročitati sutra, a u međuvremenu vam donosimo nekoliko fotografija.

Putopis Nikole Lesara pratite ponedjeljkom ekskluzivno na Punkufer.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju