Mnogi ljubitelji životinja još uvijek daju prednost mladosti nad iskustvom, no jedno sklonište životinja odlučilo je promijeniti imidž ''umirovljenika''.

Galerija


Iako je sve više ljubitelja životinja koji u potrazi za kućnim ljubimcima odlaze u skloništa za životinje, mnogi još uvijek daju prednosti štencima i mačićima, pa starije životinje ponekad provedu zadnje godine života u skloništima.

Vezani članci Vlasnici i ljubimci - 16 Ljubimci se pretvorili u svoje vlasnike, sliče kao jaje jajetu Čudovišne mačke Vlasnici mačaka podijelili trenutke u kojima su shvatili da su njihovi ljubimci monstrumi

Iz skloništa Flagler Humane Society dobili su ideju kako pomoći starijim životinjama pa su na svojoj stranici na Facebooku objavili fotografije takvih pasa i mačaka na kojima poziraju s naočalama, lulama i sličnim umirovljeničkim rekvizitima.

Neke od fotogeničnih životinja koje dokazuju da je ponekad iskustvo bolje od mladosti prenosimo u galeriji, nadamo se da će ove slike pomoći ovim ''penzićima'' da pronađu topli dom.