Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na livadi u Austriji snimljen je klokan i nikome nije jasno kako je dospio 14.000 kilometara od svoje "domovine".


Brkanje Austrije i Australije obično je rezervirano za Amerikance, no čini se da je to pošlo za rukom i jednom klokanu. Na društvenim mrežama pojavila se snimka klokana koji skakuće livadom u Kirchschlagu, gradiću na sjeveru Austrije.

Vezani članci Alireza Pakdel Ilustrator posvetio crteže junacima pandemije, njegovi radovi dirnuli su mnoge Projekti U osami su konačno realizirali projekte iz snova pa se pohvalili cijelom svijetu


Policija je za BBC potvrdila da nije riječ o podvali jer postoji više svjedoka koji su vidjeli za te krajeve neobičnu životinju. Kako je životinja prevalila oko 14.000 kilometara od Australije još uvijek nikome nije jasno jer su provjereni obližnji zoološki vrtovi i uzgajivači.

Policija zato apelira vlasnika da im se javi kako bi mogli riješiti ovaj misterij, koji začudo nije prvi takav slučaj u Austriji. Odbjegli klokan snimljen je u Austriji i 2015. kada se ispostavilo da je odbjegli ljubimac iz susjedne Njemačke. Snimku klokana koji je ovaj put iznenadio Austrijance možete pogledati u nastavku.

 

 

A post shared by @fkaineder on