Liječnici ističu da je naprosto nemoguće da se u probavnom traktu čovjeka jaja formiraju (FOTO: Screenshot)
Liječnici ističu da je naprosto nemoguće da se u probavnom traktu čovjeka jaja formiraju (FOTO: Screenshot)

Dječak je u posljednje dvije godine na svijet navodno donio sveukupno dvadeset jaja.


Indonezijski mediji izvjestili su u srijedu da tamošnje liječnike upravo muči naizgled nevjerojatan slučaj dječaka koji nese jaja! Akmal Rusli, 14-godišnjak iz Kabupaten Gowe, stigao je u utorak u bolnicu s dva jajeta u abdomenu, koja su naposljetku neoštećena odstranjena iz njegova tijela kroz anus.

Vezani članci Liječnik u ordinaciji (Foto: Dnevnik.hr) Donesena odluka o novom načinu financiranja posebnih liječničkih dežurstava Alarmantan nedostatak liječnika (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Večeras u Dnevniku Nove TV: Pitali smo studente medicine što bi ih moglo zadržati u Hrvatskoj

Kako su se tamo našla, zasad se samo nagađa, no dječakov otac je ispred kamera lokalnog CNN-a kazao da ih je Akmal u posljednje dvije godine izlegao sveukupno dvadeset.

"Neka sam od tih jaja razbio da vidim što se u njima nalazi. Jedno je sadržavalo isključivo žumanjak, a jedno samo bjelanjak", napomenuo je otac, te dodao da njegov sin trpi snažne bolove u želucu svaki puta kada dođe do navodnog fenomena.

Zanimljvo, da nese jaja svojedobno se liječnicima požalio i nešto stariji Indonežanin Kakek Sinin (vjerujte da  ime nismo izmislili, op.a.), međutim prokazan je kao varalica nakon što je analiza pokazala da su jaja ipak bila kokošja.

Utoliko doktori vjeruju da ih je i u slučaju Akmala netko umetnuo u njegovo tijelo, pa je u tom kontekstu glasnogovornik bolnice Muhammad Taslim novinarima odgovorio ovako: "Naprosto je nemoguće da se jaja formiraju u  čovjekovu probavnom traktu."