Zabavni park u Njemačkoj (Foto: Screenshot/YouTube)
Zabavni park u Njemačkoj (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Nitko nije primijetio da vožnja izgleda kao kukasti križ dok snimka nije završila na društvenim mrežama.


Zabavni park na jugozapadu Njemačke zatvorio je vožnju pod nazivom "Orlov let" nakon što su ljudi na društvenim mrežama uočili da izgleda kao kukasti križ. Čini se da ovaj dizajn nitko nije primijetio dok promotivni video parka nije obišao internet i izazvao zgražanje korisnika društvenih mreža.

Vezani članci Projekti U osami su konačno realizirali projekte iz snova pa se pohvalili cijelom svijetu Slasne torte Stvara nevjerojatno slasne torte i kolače koji izgledaju kao nešto posve drugo

Rüdiger Braun, vlasnik zabavnog parka, zatvorio je vožnju i ispričao se svima onima koje je povrijedio prizor kukastog križa u zabavnom parku te je obećao da će talijanski inženjeri odgovorni za dizajn promijeniti oblik i ugraditi tri kabine umjesto sadašnje četiri.

Posjetitelji parka tvrda da na vožnji nisu primijetili oblik kukastog križa, a nekima uopće nije palo na pamet tražiti dublju simboliku u strojevima. Mislite li da je riječ o propustu ili niti vi ne vidite ništa problematično, svakako provjerite u nastavku.