Tulum jednog bratstva u Bethesdi je okončan nakon policijske intervencije (FOTO: Ilustracija/Screenshot/YouTube)
Tulum jednog bratstva u Bethesdi je okončan nakon policijske intervencije (FOTO: Ilustracija/Screenshot/YouTube)

Šestorici članova brastva po glavi "visi" kazna od 315 tisuća dolara!


Tulumi sveučilišnih bratstava odavno su opjevani kao totalno ludi kroz niz američkih filmova, a da silna fama o njima ima uporišta u stvarnosti, upravo svjedoči priopćenje koje je objavila policija iz Bethesde u Marylandu.

Vezani članci Alkotest, ilustracija Rekorder vikenda: 56-godišnjak na mopedu napuhao skoro tri promila, zaradio paprenu kaznu Alkohol, ilustracija Privedeni konobari i menadžer: Čak 16 maloljetnika završilo u bolnici, devetero ih bilo bez svijesti. Nešto im stavljeno u piće?

Naime, tamo su nekakvi đaci veseljaci toliko udarali po alkoholu da se i zrak mrvicu napio, što doista nije tek stilska fraza budući da su alkotesteri reagirali kako bi ih netko od policajaca uključio.

Naravno da je neželjeni dolazak policajaca izazvao sveopći metež na zabavi, pa je u priopćenju navedeno i to da se osmero studenata zabarikadiralo u kupanicu, ali i da je jedan "biser" skočio s drugog kata kuće kako bi izbjegao sudar sa zakonom.

Na tulumu je sudjelovalo sveukupno sedamdesetak osoba, od kojih šestoro članova brastva sada čeka što će reći sud budući da im ponaosob prijeti kazna u iznosu od 315 tisuća dolara, između ostaloga i stoga što su omogućili maloljetnima da piju alkohol.