Pronašli su dvojnike zvijezdama pa se pitaju je li stvarno riječ o različitim ljudima ili je posrijedi nešto mističnije.

Galerija


O slavnim osobama ne kruže samo tračevi, već često i teorije zavjere, a poklonici jedne takve zavjere tvrde da su neke poznate osobe vampiri koji žive već stoljećima. Kao dokaz svoje teorije usporedili su fotografije slavnih osoba s povijesnim fotografijama i slikama.

Vezani članci Psi dobili društvo - 3 Upropastili život svojim ljubimcima jer su im nabavili društvo Obične zvijezde (Foto: sadanduseless.com) Da se nisu proslavile, zvijezde bi danas izgledale poprilično drugačije

Neke zvijezde stvarno sliče ljudima iz prošlosti, a razlog te sličnosti možda je najbolje prepustiti mašti. Oni s bujnom maštom možda će sličnost pripisati vampirizmu, dok bi oni u potrazi za istinom sličnost mogli pripisati pukoj slučajnosti ili možda čak genetskom nasljeđu.

U svakom slučaju, ''vampire'' među zvijezdama svakako pogledajte u galeriji, sličnost je zabavna bez obzira na to vjerujete li u racionalno ili iracionalno objašnjenje.