Nesvakidašnji prizor

Neće vam biti lako otkriti kako je auto tamo dospio, ali ova luda fotografija iza sebe krije prozaično objašnjenje

Na automobilu će vježbati studenti Tehničkog fakulteta Todor Kableškov (FOTO: Facebook)
Na automobilu će vježbati studenti Tehničkog fakulteta Todor Kableškov (FOTO: Facebook)
Unatoč šaljivim tumačanjima koja kruže Facebookom, uvjeravamo vas Dmitrij nije opet parkirao pijan.

Jedan posve neobičan prizor razbudio je tijekom vikenda maštu tisuće korisnika Facebooka. Naime, otkako je objavljena na stranici Slavic Science (slavenska znanost), sljedeća je fotografija mnogobrojne nagnala da pokušaju pogoditi okolnosti toga kako je jedan automobil završio na balkonu prvog kata zgrade.

Naravno, ni većini vas isprva neće biti jasno kako li se tamo zaglavio, međutim misterij su razriješili novinari bugarskih portala, koji su opovrgnuli nagađanja da ga je vlasnik naprosto tamo držao, odnosno da je neki šeprljavi vozač uspio sletjeti na balkon pod najnevjerojatnijim okolnostima. 

Pojašnjenje je zapravo proizačno, a kaže da su automobil dostavljali Tehničkom fakultetu Todor Kableškov u Sofiji u trenutku kada je oko nekog prolaznika zamijetilo da je prilika zabilježiti atraktivnu fotografiju.

Zašto je izabrano takvo rješenje, nećemo se miješati, ali odgovor svejedno nije spriječio dežurne šaljivce da fotografiju nastave dijeliti uz raznorazne naslove koji spominju pijanstva, slavenske narode i njihove navike.