Hang-gliding (Foto: Screenshot/YouTube)
Hang-gliding (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Prvog dana odmora u Švicarskoj isprobao je hang-gliding i skoro poginuo.


Društvenim mrežama kruži snimka muškarca koji se po prvi put u životu odvažio na hang-gliding i odmah doživio nezgodu zbog koje je završio na operaciji, a mogao je proći i mnogo gore. Naime, njegov ga je instruktor zaboravio pričvrstiti na jedrilicu, pa je nesretnik jednostavno visio duže od dvije minute dok je pilot pokušao spustiti letjelicu.

Vezani članci Namještaj preko interneta - 4 ''Nikad ne kupujte namještaj preko interneta!'': Nisu mogli vjerovati očima da ih je netko tako preveslao Bris nosa Pokušao si sam napraviti bris nosa pa otkrio zašto liječnici koriste puno duže štapiće

Nesretnik je u grču morao gledati predivni pejzaž kojim su letjeli jer se pokušao koncentrirati na držanje kako ne bi pao s visine, ali kaže da je spreman ponoviti avanturu jer ovaj put nije baš uživao.

Na kraju su se nekako uspjeli prizemljiti, a muškarac je pri skoku s jedrilice ozlijedio zglob i završio na operaciji na kojoj su mu ugrađene pločica od titanija i sedam vijaka. Snimku cijele "avanture" koju je teško gledati, ali na svu sreću ima sretan kraj, možete pogledati u nastavku.