Hrvanje s aligatorom
Hrvanje s aligatorom Foto: YouTube/Screenshot

Aligator je skočio iz jezera i ugrabio psića pa se umirovljenik upustio u hrvački meč kako bi ga spasio.


Richard Wilbanks, 74-godišnji umirovljenik s Floride, šetao je svojeg tromjesečnog štenca Gunnera oko jezera kad je iz vode skočio manji aligator i ugrabio štenca. ''Skočio je iz vode kao raketa, nisam znao da aligatori mogu biti tako brzi'', kazao je Wilbanks za CNN.

Vezani članci Narval (Foto: Facebook/Mac the pitbull) - 6 Netko je ostavio preslatkog štenca jednoroga na hladnoći, no brzo je našao topli smještaj i postao zvijezda Štenac (Foto: Screenshot/YouTube) Štenac pokušao skočiti na krevet pa postao internetski hit koji će vam zagrijati srce

Umirovljenik je ispričao da je u njemu proradio adrenalin kad mu je aligator ugrabio štenca pa je odmah skočio za njim i počeo se hrvati s aligatorom kako bi spasio ljubimca. Wilbanks je pokušao otvoriti aligatorske ralje kako bi pas mogao pobjeći, što je na kraju i uspio pa je pas prošao samo s jednom ubodnom ranom.

Umirovljenik je zadobio nešto više ozljeda po rukama, no na kraju su svi protagonisti preživjeli susret i vratili se u svoje prirodno stanište. Snimku cijelog obračuna zabilježile su i kamere postavljene oko jezera pa je umirovljenik postao pravi hit na internetu, no priznaje da će ubuduće šetati na većoj udaljenosti od jezera i držati psa na uzici.

Snimku umirovljenika koji se hrvao s aligatorom kako bi spasio štenca, a pritom mu nije ispala ni cigara, svakako pogledajte u nastavku.