Andreas Niederbichler (FOTO: ameos.eu)
Andreas Niederbichler (FOTO: ameos.eu)

Nesretna 38-godišnja žena nije imala pojma da u sebe unosi smrtonosnu drogu.


Andreas Niederbichler, vrhunski 42-godišnji plastični i rekonstruktivni kirurg koji je operirao diljem Njemačke i nedavno postao prvi liječnik bolnice u Halberstadu, uhićen je jer je krajem veljače nehotice ubio ljubavnicu tijekom oralnog seksa.

Vezani članci Makedonija, ilustracija (Foto: AFP) Poznata glumica i bivša gradonačelnica Biljana Beličanec Aleksić pronađena mrtva u stanu The Grand Canyon Selfijima do smrti: Pronađena još jedna žrtva fotografiranja u Grand Canyonu, u samo 8 dana poginulo troje turista

Niederbichler je, naime, svoj penis "začinio" kokainom, što je u konačnici dovelo do toga da je 38-godišnjoj ženi otkazalo srce. Njemački mediji nisu naveli koliko je to kokaina stavio na spolovilo, ali su istražitelji otkrili da nesretna žena nije imala pojma što unosi u usta.

Bijelim prahom Niederbichler je bez njihova znanja častio i ostale ljubavnice koje je nalazio na internetskim stranicama, ali srećom bez ovako tragičnih posljedica.

"Sve žene koje je Niederbichler drogirao, a doznali smo za još tri, potvrdile su nam da su nakon seksa s njim osjećale mučninu", dodao je glavni istražitelj slučaja Hal Roggenbuck, uz napomenu da je liječnik smješten na odjela za ovisnike o narkoticima.