Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesvakidašnju fotografiju su trenutačno počeli dijeliti korisnici iz svih krajeva svijeta.


Theunisa Wesselsa, radišnog supruga iz gradića Three Hills u kanadskoj Alberti, tijekom vikenda je zadesila slava na Facebooku jer ga je njegova bolja polovica Cecilia uhvatila kako kosi travnjak unatoč tornadu koji je u petak harao područjem.

Vezani članci Justin Trudeau Protivnik priznao poraz: Kanadski premijer ostaje na vlasti unatoč blijedoj kampanji i ljutnji zbog sazivanja izbora Puma (Foto: Screenshot/YouTube) Puma im pokušala ući u kuću, mogli su samo promatrati i strepiti

Fotografiju su trenutačno počeli dijeliti korisnici iz svih krajeva svijeta, a zapazili su i je i tamošnji mediji kojima je Theunis priznao da i nije bio baš tako suludo hrabar.

"Nije bio toliko blizu kao što se to čini na slici, a i odlazio je od mene u smjeru istoka. Naravno da sam jednim okom pazio gdje je, ali u trenutku kada je supruga izvadila fotoaparat, nije bio prijetnja", kazao je Wessels.

Bilo kako bilo, atraktivna fotografija učinila ga je junakom u očima mnogim stranaca, baš kao i supruge koja je objavu na Facebooku potpisala rečenicom "moja zvijer kosi travnjak uz povjetarac u kosi".