Guxim Imerio (FOTO: Facebook/Lanarkshire Police Division)
Guxim Imerio (FOTO: Facebook/Lanarkshire Police Division)

Ako je suditi prema komentarima na Facebooku, slatki će Albanac završiti vezan na ovaj ili onaj način.


Guxim Imerio, 25-godišnji Albanac koji je u ponedjeljak navečer pobjegao iz imigracijskog centra u južnome Lanarkshireu, postao je tražena osoba na način kojem se vjerojatno ni sam nije nadao.

Vezani članci Darjan Ješovnik (Foto: MUP) Uhvaćen Darjan Ješovnik, jedan od najtraženijih bjegunaca Hrvatske, iz Srbije pokušao pobjeći u Mađarsku Policija u BiH traga za ubojicom Edinom Gačićem (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) - 2 U tijeku velika potraga za brutalnim ubojicom: Angažirano dodatnih 130 policajaca, pretražuju se vlakovi...

Naime, osim što bi ga rado čim prije ponovo voljela vidjeti škotska policija, želju za što skorijim druženjem su izrazile i brojne žene, koje su se naprosto raspametile kada su vidjele to slatko lice s tjeralice.

Raspisale su se mnoge što bi mu radile u komentarima na Facebooku, pa je tako jedna izrazila želju i da ga skrije ispod suknje dok se oluja ne stiša.

"Završit će ovaj vezan u tamnici, ali ne zatvorskoj, već privatnoj kod neke napaljenice", napisao je uz to neki šaljivi korisnik Facebooka, dok su oni ozbiljniji stali u Guximovu obranu.

Razlog je tome što Albanac nije počinio nikakav zločin (ako izuzmemo ilegalni ulazak u državu), pa su se brojni građani solidarizirali s njim i istaknuli da ga nema potrebe tako javno progoniti.