Je li tko obavio očevid nad čarašpama? (FOTO: Ilustracija)
Je li tko obavio očevid nad čarašpama? (FOTO: Ilustracija)

Želja mladića da malo provjetri noge zamalo je dovela do fizičkog obračuna.


Prakash Kumar, 27-godišnjak iz indijske savezne države Bihar, završio je krajem studenog u policijskoj postaji nakon što se sukubio sa suputnicima oko smrdljivih čarapa.

Vezani članci Prometna nesreća kod Suhopolja U teškoj prometnoj nesreći poginule medicinska sestra i pacijentica, kolege u šoku: ''Danas je naš posao na kotačima naplatio danak...'' Policija, ilustracija Ne prestaje šokirati: Smijenjeni šef zadarske krim policije kršio prometne propise, odbio alkotest, vrijeđao kolege?

Kumar se vozio autobusom prema Delhiju, pa izazvao pravu sablazan jednom kada je skinuo cipele u želji da malo odmori i provjetri stopala.

Njegove su čarape navodno toliko vonjale da su se ljudima okretali želuci, pa je u nastavku izbila svađa na rubu fizičkog incidenta.

Naime, unatoč tome što je zamoljen da čarape sveže u vrećicu ili ih jednostavno baci kroz prozor, Kumar se dolučio inatiti suputnicima, pa je autobus zaustavljen kod Bharwaina kako bi ga izvela policija.

Je li koji od inspektora izvršio očevid nad čarapama i je li ga preživio nije rečeno, ali indijski mediji prenose da je protiv Kumara podignuta prijava zbog uznemiravanja unatoč tome što se branio tvrdnjom da je napadnut bez povoda.

Neobičnu su priču prenijele i tamošnje središnje informativne televizijske emisije.