Reakcije na prevaru mogu biti burne, a to dobro znaju prevaranti iz galerije.

Galerija Osvete bivših (Foto: thechive.com) Osvete bivših (Foto: thechive.com) - 22 Osvete bivših (Foto: thechive.com) - 21 +20 Osvete bivših (Foto: thechive.com) - 20

 Prevara može kod svakog čovjeka izazvati pomračenje uma, a oni koji se prepuste često se osvete bivšim partnerima na kreativne načine. Njihove osvete variraju od uništavanja materijalne imovine, najčešće automobila, pa sve do vrlo ljutitih poruka ispisanih na javnim površinama.

Vezani članci Užasan dizajn Tko je mislio da su ovo dobre ideje? Užasnim dizajnom zadali glavobolje, nikome nije jasno što su pokušavali Propala hrana Njihova hrana je opasna po nepce, imate li i vi u obitelji takvih hazardera?

Neke od takvih osveta na društvenim su mrežama podijelile i žrtve prevare i žrtve osvete pa smo te prizore skupili u galeriji sumanutih osveta. Mislite li da su neki prevaranti dobili i više nego što su zaslužili ili vam je drago vidjeti da je pravda barem djelomično zadovoljena?

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju