Poruka Trumpu (Foto: Twitter/born_eco)
Poruka Trumpu (Foto: Twitter/born_eco) Foto: Twitter/born_eco

Studenti su Donaldu Trumpu poslali jasnu poruku koja je uspjela privući pažnju cijelog svijeta.


Posjet Donalda Trumpa Velikoj Britaniji počeo je zanimljivo pa je dobio jasnu poruku od građana čak i prije nego što je sletio. Studenti nezadovoljni Trumpovim stavovima o globalnom zatopljenju odlučili su mu poslati poruku koju ne može ignorirati.

Vezani članci Igranje s hranom Nisu slušali roditelje, nego su se zaigrali s hranom, a posljedice su prava umjetnost Uspomene iz djetinjstva Ako ste i vi to radili kao klinci, niste jedini! Čini se da djeca diljem svijeta imaju iste neobjašnjive običaje

Nedaleko od zračne luke Stansted, a ravno ispod trase kojom se kretao Trumpov zrakoplov studenti su pokosili travu u obliku penisa i polarnog medvjeda te ispisali riječi: "Hej, Trump! Klimatske promjene su stvarne."

Ovu razglednicu dobrodošlice Donaldu Trumpu dizajnirao je 18-godišnji student umjetnosti Ollie Nancarrow, a njegova poruka vrlo je brzo završila na društvenim mrežama i postala hit.

Ollie je poručio: "Donald Trump i njegovo nijekanje klimatskih promjena nisu dobrodošli i želim da toga bude svjestan čak i prije nego što sleti." Ollie je i osnivač stranice Born Eco, na kojoj omogućuje kupcima da pronađu ekološki prihvatljive proizvode.