Lukavica je ipak dolijala (FOTO: Screenshot)
Lukavica je ipak dolijala (FOTO: Screenshot)

Tko zna koliko je policajaca prošlo pored njezina automobila uz uvjerenje da su posao obavile kolege.


Neimenovana lukavica iz kineskoga grada Suzhoua podmetala je samoj sebi ispod brisača lažne kazne za nepropisno parkiranje i automobil ostavljala gdje ju je volja. Koliko je dugo uspijevala "prodavati" tu prijevaru, nije rečeno, ali očito joj je trik polazio za rukom s obzirom na to da je svakoga dana sa sobom nosila nove isprintane kazne s pripadajućim datumima.

Vezani članci Branimir Bunjac na deložaciji tijekom koje su mu potrgane naočale (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL ) Odbijen Bunjčev zahtjev da mu država isplati naočale razbijene u deložaciji: ''Policajci su mi prijetili da će mi iščupati testise'' Pronalazak droge (Foto: PU brodsko-posavska) Zapljena droge u Slavonskom Brodu: Policija u stanu pronašla marihuanu, amfetamine, digitalnu vagu...

Gotovo savršen trik početkom ovog tjedna ipak joj se izjalovio, praktički slučajno jer su je opazili policajci koji su udaljeni tek nekoliko metara sjedili u civilnom automobilu.

Najsumnjičaviji među njima ubrzo je shvatio da računa s naivnošću kolega, pa je djevojka napokon dobila pravu kaznu za nepropisno parkiranje, kao i tužbu zbog krivotvorenja službenih dokumenata.