Glumio je dojučerašnji zatvorenik i kirurga, ali se srećom skalpela nije hvatao (FOTO: Screenshot)
Glumio je dojučerašnji zatvorenik i kirurga, ali se srećom skalpela nije hvatao (FOTO: Screenshot)

Glumio je dojučerašnji zatvorenik i kirurga, ali se srećom skalpela nije hvatao.


Anton Jarin, 32-godišnji muškarac iz Pervouralska koji je tek nedavno izašao iz zatvora zbog krađa, ponovno se našao u policijskoj postaji, ovoga puta zato što je "posudio" identitet.

Vezani članci Bill Clinton Najpoznatiji seks-skandali u svjetskoj politici: Afere koje su ponekad išle i preko ruba zakona Željko Kerum i Ivica Puljak - 4 Zaiskrilo između Puljka i Keruma: "Oni nas seksaju u zdrav razum već 30 godina", "Kad čovjek kaže da je nasjeo na priču, znači da je potkapacitiran"

Naime, Jarin se u tamošnjoj bolnici danima lažno predstavljao pacijentima, između ostaloga i kao ginekolog, što mu je omogućilo da u ordinaciji pregledava atraktivne mu žene.

Koliko ih je skinuo i isprepipao nigdje nije objavljeno, ali zato ruski mediji prenose da je od početka siječnja naovamo glumio i kirurga.

Srećom, skalpela se nije hvatao, a medicinska mu je karijera naprasno prekinuta kada je jedna sumnjičava pacijentica prijavila njegovo ponašanje upravi bolnice.

Smjesta uhvaćen od djelatnika, Jarin se pokušao opravdati da je stigao u bolnicu odraditi vodoinstalaterski posao, dok je naknadno pozvanim inspektorima odvratio da se nalazio u posjetu prijatelju.

Bilo kako bilo, u međuvremenu je pušten na slobodu jer je utvrđeno da ništa nije ukrao, naravno osim obraza bolnici koja je dopustila da se, odjeven u bijelu kutu, šeće po odjelima i radi što ga je volja. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju