Glumio je dojučerašnji zatvorenik i kirurga, ali se srećom skalpela nije hvatao (FOTO: Screenshot)
Glumio je dojučerašnji zatvorenik i kirurga, ali se srećom skalpela nije hvatao (FOTO: Screenshot)

Glumio je dojučerašnji zatvorenik i kirurga, ali se srećom skalpela nije hvatao.


Anton Jarin, 32-godišnji muškarac iz Pervouralska koji je tek nedavno izašao iz zatvora zbog krađa, ponovno se našao u policijskoj postaji, ovoga puta zato što je "posudio" identitet.

Vezani članci Boris Johnson Boris Johnson izašao iz bolnice: "Ne mogu dovoljno zahvaliti zdravstvenom osoblju. Dugujem im život", Slika nije dostupna Ravnatelj bolnice u Srbiji koji je uhvatio medicinsku sestru usred seksa najavio mjere protiv nestašnih djelatnika

Naime, Jarin se u tamošnjoj bolnici danima lažno predstavljao pacijentima, između ostaloga i kao ginekolog, što mu je omogućilo da u ordinaciji pregledava atraktivne mu žene.

Koliko ih je skinuo i isprepipao nigdje nije objavljeno, ali zato ruski mediji prenose da je od početka siječnja naovamo glumio i kirurga.

Srećom, skalpela se nije hvatao, a medicinska mu je karijera naprasno prekinuta kada je jedna sumnjičava pacijentica prijavila njegovo ponašanje upravi bolnice.

Smjesta uhvaćen od djelatnika, Jarin se pokušao opravdati da je stigao u bolnicu odraditi vodoinstalaterski posao, dok je naknadno pozvanim inspektorima odvratio da se nalazio u posjetu prijatelju.

Bilo kako bilo, u međuvremenu je pušten na slobodu jer je utvrđeno da ništa nije ukrao, naravno osim obraza bolnici koja je dopustila da se, odjeven u bijelu kutu, šeće po odjelima i radi što ga je volja.