Mrtva nevjesta

Prozvali su je najvećom postojećom nakazom, no postoje indicije da je ova djevojka zapravo svima vrhunski podvalila

Sahar Tabar, 19-godišnja je Iranka iz Teherana (FOTO: YouTube/Screenshot)
Sahar Tabar, 19-godišnja je Iranka iz Teherana (FOTO: YouTube/Screenshot)
Premda se na prvu čini kako je Iranku glavom i bradom operirao Tim Burton, oči iskusnih vizažista primijetile su da je na njezinu licu puno trikova izvedenih pomoću šminke.

Sahar Tabar, 19-godišnja Iranka iz Teherana čije su fotografije minulih dana zaprepastile svijet, možda uopće nije tako unakažena operacijama kao što su to pojedini mediji prenijeli.

Dapače, postoje indicije da za njezin izgled Mrtve nevjeste nije toliko kriva kirurgija, koliko njezine vrlo vješte ruke pri korištenju šminkom.

Oči iskusnih vizažista primijetile su da se Sahar fantastično snalazi u igri s puderima, korektorima, sjenilima i maskarama, a velika je mogućnost da se služi i drugim trikovima uoči fotografiranja za profil na Instagramu.

Podsjetimo, inozemni su mediji "zavrtjeli" priču da je Sahar luda obožavateljica glumice Angeline Jolie te da se podvrgnula silnim operacijama kako bi joj bila što sličnija.

Odnekud se pojavila i informacija da je prošla više od 50 kirurških korekcija, i to tako izvedenih kao da je za operacijskim stolom glavom i bradom stajao Tim Burton.

Ipak, zadnji video koji je objavila na spomenutoj društvenoj mreži bacio je sjenu sumnje na sve te tvrdnje, što u suštini znači da joj dodijeljena titula "najružnije operirane djevoke na svijetu", možda jednostavno ne stoji.

Kako doista izgleda kada ujutro ustane iz kreveta, to Sahar sama najbolje zna, no prije negoli joj i vi dodijelite na temelju fotografija koji "kompliment", uzmite u obzir mogućnost da je zapravo vrhunski "trol" koji je svima jako dobro podvalio. Uostalom, primijetite i sami nedosljednosti u navodnim korekcijama na licu.

Pogledajte najprije u nastavku fotografije koje su sablaznile, a zatim i spomenuti video na kojem Sahar ni izbliza ne djeluje kao dijabolična verzija slavne glumice.

 

A post shared by سحرتبر..!(@sahartabar_official) on

 

A post shared by سحرتبر..!@sahartabar_official) on

 

A post shared by سحرتبر..!@sahartabar_official) on

 

A post shared by سحرتبر..!(@sahartabar_official) on

 

A post shared by سحرتبر..!(@sahartabar_official) on