Na -70

Propalim pokušajima kuhanja na Antarktici uspio nasmijati cijeli svijet

Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 7
Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 7 Twitter/cyprienverseux
\\folder\galerija Galerija Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 7 Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 7 Foto: Twitter/cyprienverseux Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 11 Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 11 Foto: Twitter/cyprienverseux Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 10 Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 10 Foto: Twitter/cyprienverseux +8 Cyprien Verseux (Foto: Twitter/cyprienverseux) - 9 Galerija
Izoliran je od civilizacije, ali svejedno je uspio nasmijati cijeli svijet.

Cyprien Verseux znanstvenik je koji radi na Antarktici, najizoliranijem mjestu na svijetu, gdje temperature padaju i ispod -70 stupnjeva Celzijevih. Čak je i Međunarodna svemirska postaja, koja se nalazi oko 400 kilometara iznad Zemlje, bliže civilizaciji od njega.

Kada se ne bavi znanošću, Cyprien se zabavlja kako zna i umije, a uspjelo mu je zabaviti i cijeli svijet. Naime, on vodi blog na kojem povremeno objavljuje i "pokušaje kuhanja na minus 70". Naravno, svi su njegovi pokušaji bezuspješni i urnebesni, a neke od njih možete pogledati u galeriji.