Možete li prepoznati zvijezda i bez njihovog sjaja, svakako provjerite u galeriji.

Galerija


Slavne osobe na crvenom tepihu mogu izgledati kao izvanzemaljci ili bogovi i božice ljepote i raskoši, a za to je uglavnom zaslužan nepresušan izvor novac i podrške u obliku osoblja kao što su osobni treneri, vizažisti i ostali profesionalci koji mogu napraviti čuda.

Vezani članci Crveno jezero ''Najduži šank u Hrvatskoj!'' Društvene mreže nasmijala slika iz Imotskog Zvijezde kao auti - 13 Primijetili da im auti izgledaju kao slavne osobe, imate li i vi možda zvijezdu u garaži?

No, i zvijezde su obični smrtnici što se povremeno može vidjeti na slikama zabilježenim ''u divljini'', daleko od crvenog tepiha. Maštoviti ljudi s društvenih mreža otišli su korak dalje i napravili fotomontaže na kojima pokušavaju dočarati kako bi zvijezde izgledale da se nikad nisu proslavile.

Neke zvijezde izgledaju potpuno neprepoznatljivo, a druge izgledaju kao da su se samo malo previše opustile. Možete li svejedno prepoznati sjaj u njima, pogledajte u galeriji zvijezda koje su zamišljene kao obični smrtnici.