Pornić (Foto: Screenshot/LiveLeak)
Pornić (Foto: Screenshot/LiveLeak) Foto: Screenshot/LiveLeak

Na projektoru su osvanule scene iz pornića, a profesoru je trebalo više od pola minute da ugasi neprimjereni sadržaj.


Na društvenim mrežama pojavila se snimka iz Kine na kojoj su učenici zabilježili navodni gaf profesora koji je usred nastave slučajno pustio pornić. Školski projektor bio je spojen s njegovim laptopom, a kako mu je uspjelo pustiti pornić umjesto nastavnog materijala, nikome nije jasno.

Vezani članci Ilustracija ''Nosim sa sobom ploču'': Inovativna nastavnica smislila poseban način održavanja nastave za djecu bez interneta Škola uz koronu, ilustracija I talijanski đaci vraćaju se u školske klupe, roditelji zabrinuti: Čeka ih soba za COVID, zabrana pjevanja...

Neki tvrde da pornić nije pušten njegovom krivnjom jer uopće nije bio u učionici. Naime, na snimci se vidi da se film za odrasle prikazuje neko vrijeme prije nego što profesor dotrči do laptopa i ugasi ga pa je moguće da je ostavio učenike same s laptopom i vratio se u učionicu kada je čuo žamor.

Je li pornić stvarno pustio profesor, kako prenose strani mediji, ili su mu učenici odlučili podvaliti, teško je procijeniti iz snimke koju možete pogledati u nastavku.