Taksijem do kuće kroz tri države (FOTO: Profimedia)
Taksijem do kuće kroz tri države (FOTO: Profimedia)

Jednom kada je shvatio da je nabio račun od 14 tisuća kuna, gospodin u "lokativu" se odlučio napraviti lud.


Neimenovani Norvežanin dokopao se naposljetku svoje kuće po povratku s vrlo pijanog dočeka Nove godine, no ne bi priča bila toliko zanimljiva da taksi nije naručio u Kopenhagenu!

Vezani članci Kraljica Elizabeta II. Brza i bijesna: Kraljica Elizabeta II. nakon još jednog obiteljskog skandala jurcala automobilom po imanju Policija, ilustracija Vozačica taksija u Varaždinu zaspala za volanom i naletjela na dva biciklista: Prevezli su ih u bolnicu

I doista, jedva svjestan što čini, prošao je taj gospodin kroz tri države, pa k svemu taksistu odbio platiti kada je shvatio da mu je dužan nešto manje od 14 tisuća kuna za šestotinjak prijeđenih kilometara.

Što će, taksist je upomoć pozvao tamošnju policiju, koja je putnika namjernika uspjela trgnuti iz sna i natjerati da plati što je dužan.

Da priča nije izmišljena, odnosno najava za novi nastavak kultnog filmskog serijala Mamurluk, potvrđeno je na Twitteru, društvenoj mreži na kojoj je upravo policija obavijestila javnost što je 'partijaner' izveo.