Taksijem do kuće kroz tri države (FOTO: Profimedia)
Taksijem do kuće kroz tri države (FOTO: Profimedia)

Jednom kada je shvatio da je nabio račun od 14 tisuća kuna, gospodin u "lokativu" se odlučio napraviti lud.


Neimenovani Norvežanin dokopao se naposljetku svoje kuće po povratku s vrlo pijanog dočeka Nove godine, no ne bi priča bila toliko zanimljiva da taksi nije naručio u Kopenhagenu!

Vezani članci Policija intervenira na zabavi u Francuskoj Ništa korona: Više od 2500 tisuće ljudi danima na ilegalnoj zabavi Ivana Brkić Tomljenović - Što nas čeka u 2021. - 3 Nekima veće plaće, nekima nacionalna mirovina: Saželi smo što se sve mijenja za građane u 2021.

I doista, jedva svjestan što čini, prošao je taj gospodin kroz tri države, pa k svemu taksistu odbio platiti kada je shvatio da mu je dužan nešto manje od 14 tisuća kuna za šestotinjak prijeđenih kilometara.

Što će, taksist je upomoć pozvao tamošnju policiju, koja je putnika namjernika uspjela trgnuti iz sna i natjerati da plati što je dužan.

Da priča nije izmišljena, odnosno najava za novi nastavak kultnog filmskog serijala Mamurluk, potvrđeno je na Twitteru, društvenoj mreži na kojoj je upravo policija obavijestila javnost što je 'partijaner' izveo.