Uljez u toaletu
Uljez u toaletu Foto: Miranda Stewart

Toalet joj se odjednom začepio, a vrlo brzo otkrila je i zašto.


Žena iz Kolorada ostala je iznenađena kad je shvatila da joj je toalet začepljen i nije shvaćala zašto, a krv joj se sledila kad je školjci otkrila ogromnu zmiju. ''Pustila sam vodu, no školjka se samo punila, a kada sam se nagnula da provjerim što je u školjci, iz nje je izgmizala glava zmije. Odsjekle su mi se noge'', priča Miranda Stewart.

Vezani članci Šiljatonosa zmija Jeste li ikad vidjeli zmiju koja se tek izlegla? Ova je preslatka i već zna kako se braniti od napadača Čegrtuša Jezivi prizor: Divovska čegrtuša vrebala s vrha stabla, prolaznicima se odsjekla koljena

Miranda je podijelila sliku sa stanodavcem, koji je pozvao majstora. On je uspio izvući zmiju nakon više od pola sata izvlačenja pa ju je na kraju i posvojio. ''Uzeo sam zmiju doma i moja supruga bila je presretna. Nazvali smo ga Boots i sad je naša zmija čuvar'', kazao je majstor Wesley Stanford.

Snimku zmije i procesa izvlačenja prenosimo u nastavku pa pogledajte zašto se neki još uvijek boje zmija, čak i kad nisu otrovnice kao u ovom slučaju.