Ludi genij i njegova partnerica glazbenica podarili su svijetu možda najbolji poklon do sada.

Galerija


Elon Musk i njegova partnerica Grimes nedavno su dobili prinovu, sina kojeg su odlučili nazvati X Æ A-12. Gostujući na podcastu Joea Rogana, voditelj ga je pitao kako se ime izgovara. Musk je odgovor započeo objašnjenjem da je za ime zaslužna njegova partnerica, a onda je objasnio što znači svaki pojedini simbol imena pa na kraju zapravo nismo saznali kako se izgovara.

Vezani članci Uradi sam ''Kad se tata primi posla umjesto da pozove majstora'': Nezadovoljni ukućani podijelili urnebesne slike Beba u opasnim situacijama Tata obožava strašiti rodbinu stavljanjem djeteta u opasne situacije, provjerite kako im diže tlak

I glazbenica Grimes na svojem je Twitteru podijelila značenje imena pa smo tako saznali da ''X znači nepoznatu varijablu, Æ je vilenjačko pisanje AI, što simbolizira ljubav i umjetnu inteligenciju, A-12 je prošla verzija zrakoplova SR-17, njihove omiljene letjelice koja nema oružja ni obrane, ali je jako brza. Odlična u borbi, ali bez nasilja''. A-12 je ujedno i dio letjelica kodnog imena Archangel, a Grimes kaže da joj se tako zove omiljena pjesma.

No, bez obzira na izgovor, internet se zabavlja imenom i zbija urnebesne šale, a neke od njih svakako pogledajte u nastavku.